Aceto Balsamico

Aceto Balsamico


Varenummer: 7801503 STK
Rød Dali Balsamico di Modena fra Ortalli er en karakteristisk balsamisk eddike, der er lagret på trætønder. Brug den fx over en salat eller som smagsfremhæver i gryderetter og sovser. Balsamicoen er mørk og har en rund og blød smag med en god balance mellem syre og sødme. André Ortallis familie har gennem generationer forfinet saften fra Modenas druer til balsamisk eddike. Først var det bare til familiens eget brug, men så besluttede André Ortalli sig for at sætte familiens aceto balsamico i produktion. På få år har han skabt en virksomhed, hvis produktsortiment spænder over traditionelle røde og hvide balsamiske eddiker i forskellige kvaliteter, innovative, eddikebaserede produkter som balsamisk glace med citron og ekstra lagrede eddiker. For at sikre den bedste kvalitet har Ortalli fuld kontrol over hele processen, fra druerne udvælges og presses, mosten varmes op og fermenteres naturligt, og eddiken modner på træfade, til den til sidst hældes på flasker.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr0,5 l/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.