Olivenmix - Manzanilla, Arbequina, Cuquillo

Olivenmix - Manzanilla, Arbequina, Cuquillo


Varenummer: 7604003 STK
Manzanillaoliven er store, grønne, faste og saftige med en frisk, frugtig smag. Ququillooliven er små og sortlilla med en intens, pikant smag. Arbequina er små, grønne og let bitre med en frugtig smag med toner af grønne mandler. El Már de Olivos – Olivenhavet – kalder andaluserne området for foden af Sierra Nevada mellem Cordoba og Granada. Her strækker oliventræerne sig som matgrønne perlekæder over bakkerne, så langt øjet rækker. Oliventræer kan blive mange hundrede år gamle, og nogle af dem har stået der siden maurernes tid. Det er her, olivenblandingen fra Olmeda Orígenes bliver dyrket. Olmeda Orígenes tilføjer bare vand, havsalt og aromatiske urter for at fremhæve deres lækre smag. Spanske Jesús Pelaez, der står bag Olmeda Orígenes, har lagt al sin kærlighed til sit hjemlands madkultur i Olmeda Orígenes og samlet det bedste af det bedste inden for spansk charcuteri, oliven, olie, eddike, ost og meget mere.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr360 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.