Farserede produkter

De delikate farserede produkter fra franske Cailles Robin er specielt produktudviklet til Kalu. Hvert produkt er ’individually quickly frozen’ (IQF) og kan derfor bruges rå direkte fra fryseren i det antal man har behov for.
Kom dem på en bageplade – uden salt og peber – og steg dem i ovnen. Voilà, 25-35 min.* senere eller når kødsaften er gennemsigtig, kan du anrette et skønt stykke fjerkræ med masser af smag, saft og kraft.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden