Rosévineddiken har en 6 % surhedsgrad og er lavet af vineddike og koncentreret druemost fra hvide druevarianter fra Granada i Sydspanien. Smagen er blød og frisk bittersød med noter af røde bær. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske. Men familien Garcia er ikke bare passionerede omkring olivenolie. Familien har også en vingård i Catalonien, hvor de producerer gourmeteddiker på spanske druer. Deres mål er at vise, at det ikke kun er den italienske balsamicoeddike, der kan gøre sig fortjent til gourmetstatus. O-Med producerer deres lækre vineddiker ud fra to grundprincipper: den bløde syrlighedsgrad på 6%, som er en essentiel kvalitet for vineddiker, og den smagsrigdom, der kendetegner den originale vin. Jo bedre vin, desto bedre eddike.
Colli | 9 stk/krt |
|
Pakkestr | 250 ml/stk |
|
Opr. land | Spanien |
|
Pakning | ANDET |
|
Opbevaring | TØRT,MØRK,KØLIGT |
|
|
|