LEVERANDØRSERVICE VIA NETS

OPRETTELSE AF BETALINGSAFTALER VIA INTERNETTET


TILMELDING - KLIK HER
(åbner nyt vindue)
Her kan du tilmelde dine fremtidige fakturaer fra Kalu A/S til LeverandørService.

Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Hvis du ønsker at tidligere fakturaer som endnu ikke er betalt, også skal betales via LeverandørService bedes du venligst oplyse dette til vores bogholderi i en mail til:
regnskab@kalu.dk


SIKKERHED
Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger er vigtigt. Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. 

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt - oplysninger bliver sendt direkte til Nets.


HAR DU POP-UP BLOKERING SAT TIL?
Hvis du bruger en pop-up blokering på din pc, skal du være opmærksom på, at du ikke umiddelbart kan tilmelde dig LeverandørService. Det kan derfor anbefales, at du evt. slår det midlertidigt fra, eller kontakter din administrator.

Hvis du benytter Internet Explorer som browser følges 
denne vejledning

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.