Økologisk kalkun

Den økologiske kalkun får masser af motion hele livet, og det kan smages. Kalkunerne er tørslagtede, så kødet skrumper ikke ind ved tilberedning.

De økologiske kalkuner går og pludrer i mindre flokke på grønne enge i Vendée-området syd for Bretagne. Her er de i eksperthænder hos Bodin & Fils, der som de første opdrættede øko-fjerkræ i Frankrig. Filosofien bag Bodin er, at de producerer fjerkræ, som de selv ville være stolte af at servere for familien.

Fuglene opdrættes i et lukket kredsløb: Det 100 % økologiske foder produceres af Bodins egne landmænd og fodermølle, og efter 81 dage slagtes kalkunerne på Bodins økologiske slagteri.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden