Økologisk kalkun

Den økologiske kalkun får masser af motion hele livet, og det kan smages. Kalkunerne er tørslagtede, så kødet skrumper ikke ind ved tilberedning.

De økologiske kalkuner går og pludrer i mindre flokke på grønne enge i Vendée-området syd for Bretagne. Her er de i eksperthænder hos Bodin & Fils, der som de første opdrættede øko-fjerkræ i Frankrig. Filosofien bag Bodin er, at de producerer fjerkræ, som de selv ville være stolte af at servere for familien.

Fuglene opdrættes i et lukket kredsløb: Det 100 % økologiske foder produceres af Bodins egne landmænd og fodermølle, og efter 81 dage slagtes kalkunerne på Bodins økologiske slagteri.

Varenummer: 2417001
Pakkestr:
1,2-2,9 kg/stk (bestil i kg)
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.