Aceto balsamico vedetta

Aceto balsamico vedetta


Varenummer: 7808503 STK
Vedetta Balsamico di Modena fra Ortalli er en eksklusiv balsamisk eddike lagret på trætønder. Stænk den fx over parmesanost eller en anretning med frisk frugt og is. Balsamicoen er mørk og har en fyldig, balanceret smag med en god sødme. André Ortallis familie har gennem generationer forfinet saften fra Modenas druer til balsamisk eddike. Først var det bare til familiens eget brug, men så besluttede André Ortalli sig for at sætte familiens aceto balsamico i produktion. For at sikre den bedste kvalitet har Ortalli fuld kontrol over hele processen, fra druerne udvælges og presses, mosten varmes op og fermenteres naturligt, og eddiken modner på træfade, til den til sidst hældes på flasker. Dryp fx eddiken over is, frisk frugt eller ost.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr250 ml/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.