Økologisk kylling

Du skal vælge økologisk fjerkræ, fordi du gerne vil skære ned på dit kostindtag af pesticidrester og tilsætningsstoffer og være med til at fremme dyrevelfærd og understøtte miljørigtig produktion.

Økologisk fjerkræ har i modsætning til konventionelt opdrættet fjerkræ adgang til mere dagslys, frisk luft og flere m2 at røre sig på. Der er nemlig lovkrav om at de økologiske kyllinger skal have GMO-frit økologisk foder, mindst 4 m2 pr. kylling, hvor der er adgang til udendørsarealer, læ, skygge og 20 cm siddepinde pr. fugl. Der skal nemlig være mulighed for at de selv kan pleje deres hud og fjer.
Levetiden for en økologisk kylling er også typisk længere end levetiden for en konventionel kylling, alt fra 63 dage og opefter, og transporttiden til slagteriet skal holdes på et minimum, for bare at nævne nogle af de forholdsregler, der skal tages ved økologisk fjerkræopdræt.

Kilde: Fødevarestyrelsen, Plantedirektoratet samt Landbrug & Fødevarer.

Økologisk kylling & andre økologiske fjerkræ


Varenummer: 1031701
Varenummer: 1208501
Varenummer: 1209401
Varenummer: 1208201
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.