Privatkunde hos Kalu

Som privatkunde har du følgende muligheder

 

Finder du et Kalu produkt, som du gerne vil bestille, kan du altid kontakte os og få oplysninger om de butikker, der sælger produktet tættest på din bopæl.

 

Mange af Kalus varer ligger i dine lokale Irma og Meny butikker.

 

Kalu har også sin egen specialbutik hos nemlig.com. Her kan du købe fjerkræ, lam, charcuteri, frugtpuré og meget mere.

 

Er produktet ikke ude i detailhandlen, kan du bestille varen direkte hos Kalu og selv hente din bestilling inden kl. 13.00 på hverdage og inden kl. 8.30 på lørdage i vores salg og ekspedition i Slagtehusgade 18, 1715 København V.

 

Bemærk venligst at ikke-afhentede bestillinger vil blive slettet, med mindre vi har fået information om at afhentningsdagen skal ændres.

 

Vi anbefaler dig at se på produkterne på hjemmesiden og bestille i forvejen på 33241222, kaluorder@kalu.dk eller via chatten. Frostvarer beder vi dig bestille inden kl. 8 om morgenen. Vi behandler skriftlige henvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

 

Der kan ikke leveres til privatkunder, da Kalu A/S er en engrosvirksomhed. Webshoppen er derfor også kun tilgængelig for erhvervskunder.

Kalu har sin egen specialbutik hos nemlig.com, her kan du bestille en del af Kalus varer.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.