Privatkunde hos Kalu

Kalu har sin egen specialbutik hos nemlig.com, her kan du bestille en del af Kalus varer.


Som privatkunde har du følgende muligheder

 

Finder du et Kalu produkt, som du gerne vil bestille, kan du altid kontakte os og få oplysninger om de butikker, der sælger produktet tættest på din bopæl.Kalu har sin egen specialbutik hos nemlig.com, her kan du bestille en del af Kalus varer.Er produktet ikke ude i detailhandlen, kan du bestille varen direkte hos Kalu og selv hente din bestilling i vores salg og ekspedition i Slagtehusgade 18, 1715 København V.

Se åbningstiderne. Det er ikke muligt at hente bestillinger uden for vores åbningstider.Bemærk venligst at ikke-afhentede bestillinger vil blive slettet, med mindre vi har fået information om at afhentningsdagen skal ændres.Vi anbefaler dig at se på produkterne på hjemmesiden og bestille i forvejen på 33241222, kaluorder@kalu.dk eller via chatten. Frostvarer beder vi dig bestille inden kl. 8 om morgenen. Vi behandler skriftlige henvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.Der kan desværre ikke leveres til privatkunder, da Kalu A/S er en engrosvirksomhed. Webshoppen er derfor også kun tilgængelig for erhvervskunder.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.