Privatkunde hos Kalu

Finder du et Kalu produkt, som du gerne vil bestille, kan du altid kontakte os og få oplysninger om de butikker, der sælger produktet tættest på din bopæl. Mange af Kalus varer ligger i dine lokale Irma og Meny butikker.

Kalu har også sin egen specialbutik hos nemlig.com. Her kan du købe fjerkræ, charcuteri, specialiteter m.m.

Er produktet ikke ude i detailhandlen, kan du bestille varen direkte hos Kalu og selv hente din bestilling tirsdag og torsdag mellem 10.00 og 13.00 i vores salg og ekspedition i Slagtehusgade 18A, 1715 København V. Obs: De fleste varer sælges kun i hele kasser.

Bemærk venligst at ikke-afhentede bestillinger vil blive slettet, med mindre vi har fået information om at afhentningsdagen skal ændres.

Vi anbefaler dig at se på produkterne på hjemmesiden og bestille i forvejen på 33 24 12 22, kaluorder@kalu.dk. Frostvarer beder vi dig bestille inden kl. 8 om morgenen. Vi behandler skriftlige henvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Der kan ikke leveres til privatkunder, da Kalu A/S er en engrosvirksomhed. Webshoppen er derfor også kun tilgængelig for erhvervskunder.

OBS VEDR. JULESALG 2021: Privatkunder der skal afhente julevarer kan afhente deres varer d. 23. december mellem kl. 12 - 15, i følge nærmere aftale kan der i ugen op til jul afhentes varer mellem kl. 14 - 15.
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.