SÆSONENS PRODUKTER

Vi er kendt for vores ferske og friske sortiment. Derfor har vi naturligvis også ferske sæsonvarer som fx. vores danske vildt, øko lam og italienske vinter trøfler.
Derudover er der mange af vores produkter, som særligt kommer til sin ret på et bestemt tidspunkt af året: Fx er ​vores franske grønne linser ​og italienske polenta oplagt til efterårets simreretter.

For inspiration har vi lavet en liste over produkter, som er oplagte til den kommende efterårssæson.
ØKOLOGISK DANSK LAM

ØKOLOGISK DANSK LAM


Vores økologiske kvalitetslam kommer fra små Sydsjællandske gårdbrug, hvor lammene har mulighed for at leve størstedelen af deres levetid i den frie natur. Lammenes naturlige opvækst giver ikke kun lammekødet saft og kraft, men er også med til at sikre den gode smag. Lammet fås i mange forskellige udskæringer såsom bov, kølle, ryg, bryst og nakke.

Lam kombineret med sæsonens lækre rodfrugter er en oplagt og smagfuld servering.
 
KONTAKT KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFO
HEL KANIN MED HOVED

HEL KANIN MED HOVED


Kaninens delikate smag egner sig utrolig godt til sommerens råvarer og kan med fordel erstatte kyllingekød eller finere udskæringer af svinekød. Kødet er lyst, fedtfattigt og har en lidt fastere struktur sammenlignet med en kylling. Pga. kyllingens sarte og milde smag komplimenterer kødet sommerens sommerurter og grøntsager.
 
SHOP KANIN HER
CAVIAR

CAVIAR


Caviar er en eksklusiv råvare, der ofte nydes i forbindelse med festlige lejligheder. Caviar er rogn fra støren og når man taler om den ægte caviar er det fra denne fisk. Da caviar er en følsom råvare, som let suger smag til sig anbefales det, at der bruges bestik lavet af horn.

Nyd kvalitetscaviaren med fx blinis og creme fraiche eller blot sammen med et glas Champagne. Undgå løg eller purløg i serveringen, da det dominerer den pikante smag fra caviaren.

SHOP CAVIAR HER
 
ARBORIO RISOTTORIS

ARBORIO RISOTTORIS


Arborio risen fra Molino di Borgo er en italiensk kortkornet rissort, som er hovedingrediensen i den klassiske, italienske risotto. Den er opkaldt efter byen Arborio i Po-dalen, som ligger i regionen Piemonte i Italien.
Kornene er korte, brede og afrundede med en perlefarvet overflade. På grund af risens struktur og størrelse kan varme let trænge ind i det ydre lag samtidig med at kernen forbliver intakt. Derudover har risens specielle struktur den fordel at væde og aromaer hurtigt kan optages.
 
Risotto kan laves i alverdens variationer fx med asparges, skalddyr og krydderurter.

SHOP ARBORIO RISOTTORIS
GRØNNE FRANSKE LINSER

GRØNNE FRANSKE LINSER


Linserne fra franske Sabarot er en klassisk ingrediens som bruges i et utal af franske retter. De har en nøddeagtig og fyldig smag og har en fast struktur, selv efter kogning. De kan nemt erstatte de velkendte Puy-linser, da de tilhører samme sort.

Linserne er perfekte til simreretter, stuvninger og supper og kan med fordel erstatte kød.

SHOP GRØNNE LINSER HER
POLENTA

POLENTA


Polenta stammer fra Italien og er en type majsmel, som i sin struktur er lidt grovere end de fleste andre meltyper og kaldes derfor også majsgryn. Polenta - som koges til en grød - har gennem århundreder været hverdagsmad i Norditalien før pastaens udbredelse.
 
I dag bruges polenta primært som tilbehør i det italienske køkken. Den kan serveres varm med revet ost og smør, med pølser eller som tilbehør til ragu. Den kolde polenta kan med fordel skæres i skiver og steges på panden til polenta fritta – en yndet garniture til forskellige kødretter.

SHOP POLENTA MEL
OSTEKASSE FRA FRANSKE MONS FROMAGER AFFINEUR

OSTEKASSE FRA FRANSKE MONS FROMAGER AFFINEUR


Det anerkendte firma Mons, Auvergne er i osteverdenen kendt for at lagre og modne ost til perfektion, og det kan både ses og smages. Udvalget i vores franske ostekasse komplimenterer hinanden i smag, styrke og konsistens, hvilket er med til at give en nuanceret smagsoplevelse.

Ostene i kassen varierer i løbet af året.

SHOP 1 KG MONS OSTEKASSE HER
EXTRA OLIVENOLIE OG EDDIKER FRA SPANSKE O-MED

EXTRA OLIVENOLIE OG EDDIKER FRA SPANSKE O-MED


Olier og eddiker bruges hele året rundt, men om sommeren har de en særlig berettigelse. Kvalitets olivenolie har typisk en frisk, klar grøn farve og dufter af artiskok, bitter mandel, nyslået græs. Smagen må meget gerne være pikant og bitter og helst ikke fed og olieret. O-Meds eddiker og olier findes i mange forskellige varianter.

God olivenolie på spæde nye grøntsager eller en enkel dressing blandet sammen med en sommersalat er et fantastisk match.

SHOP O-MED OLIER OG EDDIKER HER​​​