SÆSONENS PRODUKTER
Da vi er kendt for vores ferske og friske sortiment, er mange af vores varer naturligvis sæsonbestemt som fx. vores danske vildt og italienske vinter trøfler.
Udover de produkter som er i sæson er der mange af vores produkter, som særligt kommer til sin ret på et bestemt tidspunkt af året. Fx er vores linser og pølser oplagte til de kolde vinter måneder, hvor bl.a. simreretter kommer til sin ret.
For yderligere inspiration har vi lavet en liste over produkter som er oplagte til de kommende vinter sæson.
Udover de produkter som er i sæson er der mange af vores produkter, som særligt kommer til sin ret på et bestemt tidspunkt af året. Fx er vores linser og pølser oplagte til de kolde vinter måneder, hvor bl.a. simreretter kommer til sin ret.
For yderligere inspiration har vi lavet en liste over produkter som er oplagte til de kommende vinter sæson.

FRUGTPURÉER FRA BOIRON
Det franske firma Boiron er kendt for deres naturlige og velsmagende frugtpuréer - ikke tilsat smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler. De fuldmodne frugter transporteres fra Boirons udvalgte frugtaflevere til Valence, hvor puréerne flashpasteuriseres og fryses ned. Metoden er med til at bevare frugtens naturlige farve, duft og smag.
Udover at være ideelle til desserter er puréerne perfekte til vinterens mange drinks.
SHOP FRUGTPURÉER HER

VINTERTRØFFEL
Vintertrøflen Tuber Melanosporum er det ypperste indenfor trøfler og betragtes af de fleste som den fineste trøffel på markedet. Dette skyldes den intense aroma og trøflens smagsdybde. Vintertrøflen er sort/brun og har hvide årer, der løber gennem kødet.
Pga. vintertrøflens kraftige aroma og smag behøves ganske lidt for at opnå en enestående smagsoplevelse.
KONTAKT KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFO
.png 440w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/medium/12_(1).png 760w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/large/12_(1).png 1280w)
DANSK VILDT
Vildtsæsonen er skudt i gang og for de fleste af os er smagen af efterår forbundet med smagen af dansk vildt som fx gråænder, fasaner, agerhøns og krondyr. Størsteparten af vores vildt kommer fra Klosterhedens Vildt, som får deres fritlevende vildt fra bl.a.de omkringliggende jyske godser og fra lokale jægere.
Fritlevende vildt har en enestående smag, er mørt og har en exceptionel lav fedtprocent.
SHOP GRÅAND HER
SHOP KRIKAND HER
SHOP AGERHØNE HER
KRONDYR - SPØRG KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFO

CAVIAR
Caviar er en eksklusiv råvare, der ofte nydes i forbindelse med festlige lejligheder. Caviar er rogn fra støren og når man taler om den ægte caviar er det fra denne fisk. Da caviar er en følsom råvare, som let suger smag til sig anbefales det, at der bruges bestik lavet af horn.
Nyd kvalitetscaviaren med fx blinis og creme fraiche eller blot sammen med et glas Champagne. Undgå løg eller purløg i serveringen, da det dominerer den pikante smag fra caviaren.
SHOP CAVIAR HER
Nyd kvalitetscaviaren med fx blinis og creme fraiche eller blot sammen med et glas Champagne. Undgå løg eller purløg i serveringen, da det dominerer den pikante smag fra caviaren.
SHOP CAVIAR HER

ANDE FOIE GRAS EXTRA
Denne ferske ande foie gras extra fra det franske firma Le Maison Masse er af særdeles høj kvalitet. Foie gras er en fransk delikatesse og direkte oversat betyder ordet ”lever fedt”. Ande foie gras extra er renset, er ensfarvet og har en glat tekstur. Smagen er fyldig og raffineret.
Leveren er perfekt til stegning på panden og til terriner.
KONTAKT KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFO

ØKOLOGISK DANSK LAM
Vores økologiske kvalitetslam kommer fra små Sydsjællandske gårdbrug, hvor lammene har mulighed for at leve størstedelen af deres levetid i den frie natur. Lammenes naturlige opvækst giver ikke kun lammekødet saft og kraft, men er også med til at sikre den gode smag. Lammet fås i mange forskellige udskæringer såsom bov, kølle, ryg, bryst og nakke.
Lam kombineret med sæsonens lækre rodfrugter er en oplagt og smagfuld servering.
KONTAKT KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFO
.png 440w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/medium/17_(1).png 760w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/large/17_(1).png 1280w)
GRØNNE FRANSKE LINSER
Linserne fra franske Sabarot er en klassisk ingrediens som bruges i et utal af franske retter. De har en nøddeagtig og fyldig smag og har en fast struktur, selv efter kogning. De kan nemt erstatte de velkendte Puy-linser, da de tilhører samme sort.
Linserne er perfekte til simreretter, stuvninger og supper og kan med fordel erstatte kød.
SHOP GRØNNE LINSER HER

OSTEKASSE FRA FRANSKE MONS FROMAGER AFFINEUR
Det anerkendte firma Mons, Auvergne er i osteverdenen kendt for at lagre og modne ost til perfektion, og det kan både ses og smages. Udvalget i vores franske ostekasse komplimenterer hinanden i smag, styrke og konsistens, hvilket er med til at give en nuanceret smagsoplevelse.
Ostene i kassen varierer i løbet af året.
SHOP 1 KG MONS OSTEKASSE HER

SALAME NDUJA
Denne krydrede og velsmagende salami anses af mange som Calabriens ypperste salami. Den syditalienske pølse er lavet af finthakket kvalitetssvinekød og differentierer sig fra de fleste andre salamier ved at være smørbar. Konsistensen er blød og cremet og smagen stærk og letrøget. Den karakteristiske røde farve tilskrives pølsens primære krydderier nemlig paprika og chili.
Nduja er en ekstrem alsidig pølse, men bruges oftest til at smøre på ristet brød, til pastaretter og som topping til pizza eller arancini (Italiensk riskugle). Derudover er den fremragende til halvmodne oste.
SHOP NDUJA HER
.png 440w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/medium/7_(1).png 760w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/large/7_(1).png 1280w)
EXTRA OLIVENOLIE OG EDDIKER FRA SPANSKE O-MED
Olier og eddiker bruges hele året rundt, men om sommeren har de en særlig berettigelse. Kvalitets olivenolie har typisk en frisk, klar grøn farve og dufter af artiskok, bitter mandel, nyslået græs. Smagen må meget gerne være pikant og bitter og helst ikke fed og olieret. O-Meds eddiker og olier findes i mange forskellige varianter.
God olivenolie på spæde nye grøntsager eller en enkel dressing blandet sammen med en sommersalat er et fantastisk match.
SHOP O-MED OLIER OG EDDIKER HER

FRANSKE ARDÉCHE KASTANJER
I Frankrig er spisekastanjer synonymt med efterår og er en fast bestanddel i det franske køkken. Ardéchekastanjen høstes typisk fra første halvdel af oktober til begyndelsen af november. De hele afskallede kastanjer har en nøddeagtig smag med et strejf af bitterhed og egner sig både til det søde og salte køkken.
SHOP FRANSKE KASTANJER HER