Frugt og grøntsagspuré

Bakkerne med Boiron frugtpuré er i gang med at ændre udseende. I første omgang er det mango, passionsfrugt og hindbær, der har fået en makeover.  De andre frugtpuréer følger stille og roligt efter. De nye bakker har ikke blot fået et andet design. De er også blevet nemmere at holde i én hånd, de drypper ikke, så man undgår spild og de kan åbnes helt eller delvist.
”Les Vergers Boiron” har i mere end 40 år specialiseret sig i at fremstille puréer og nu også coulis og grøntsagspuréer af udvalgte frugter, bær og grøntsager, høstet på det optimale tidspunkt. Der er tale om rene naturprodukter, der hverken er tilsat farve eller konserveringsmidler, højst en smule sukker for at sikre en ensartet masse og fremhæve smagen.

Læs mere her

Puréerne er efter langsom optøning klar til brug uden yderligere forarbejdning men er også yderst velegnede til: puré, cocktails, sorbet, coulis, smoothies, supper, flødeis, parfait-is, bagværk, frugtmousse, calafoutis, tærter, granitées, frugtsauce, cremer, charlotter og marmelader.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.