Landkylling og poussin

Poussinen blev tidligere kaldt for “forårskylling”. Nu kan den - som næsten alt andet fjerkræ - fås hele året. Poussinen lever af 100 % vegetabilsk foder, hvoraf størstedelen består af korn. Lårene er små og buttede, og brystkødet fyldigt. Poussiner kan steges, sprænges og koges, grilles og farseres – kig under opskrifter for inspiration. Den gule poussin er større, mørkere i kødet og lidt saftigere end sin hvide fætter. Gult fjerkræ spises meget i Sydeuropa og det er racen samt majsfoder der gør at kødet og skindet får sin gule farve.

Varenummer: 1004001
Varenummer: 1200503
Varenummer: 3002003
Varenummer: 1006301
Varenummer: 3002301
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.