Ost

Fra de bløde til de hårde. Fra de kraftige til de milde. Fra de dunede til de glatte. Fra de blå til de hvide. Fra ko til får til ged. I Kalus store sortiment af franske, italienske, spanske og danske oste er der noget for enhver smag og til enhver menu.

1) De franske ostekasser og øvrige oste fra Mons kan bestilles frem til torsdag inden kl. 9 til levering den efterfølgende mandag
2) Den italienske, spanske og danske ostekasse kan bestilles frem til kl. 10 til levering næste hverdag

Læs mere om ost her

Fælles for alle vores oste er, at de kommer fra mindre gårdbrug og mejerier, hvor de er blevet forarbejdet og modnet med stor omhu, know-how og tålmodighed for at frembringe den ypperligste smag og konsistens.
Varenummer: 9191003
Varenummer: 9203503
Varenummer: 9207803
Varenummer: 9214401
Varenummer: 9305103
Varenummer: 9305403
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.