Irsk Angus

De irske Angus køer nyder godt af Irlands tempererede klima, landskabets frodighed og uspolerede natur. Køerne går under åben himmel det meste af året og udelivet på de grønne græsmarker sætter sit tydelige præg på kødet som er saftigt, velsmagende og meget mørt. Irske ABP Food Group ligger i Rathkeale i det sydvestlige Irland og er en virksomhed. ABP arbejder med et netværk af 35.000 farmere og lokale slagterier. Derved sikrer ABP at både kvalitet og sporbarhed altid er i orden.

Ultra Tender® er en patenteret proces udviklet af ABP for at kunne garantere mørt oksekød i ensartet høj kvalitet. Kødet hænger på en måde, der øger den naturlige nedbrydning af muskelfibrene før det bliver udbenet. Slagtekødet bliver også kølet langsomt ned for at garantere absolut mørhed i oksekødet. Ultra Tender® giver prisvindende mørt oksekød.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden