Irsk Angus

De irske Angus køer nyder godt af Irlands tempererede klima, landskabets frodighed og uspolerede natur. Køerne går under åben himmel det meste af året og udelivet på de grønne græsmarker sætter sit tydelige præg på kødet som er saftigt, velsmagende og meget mørt. Irske ABP Food Group ligger i Rathkeale i det sydvestlige Irland og er en virksomhed. ABP arbejder med et netværk af 35.000 farmere og lokale slagterier. Derved sikrer ABP at både kvalitet og sporbarhed altid er i orden.

Ultra Tender® er en patenteret proces udviklet af ABP for at kunne garantere mørt oksekød i ensartet høj kvalitet. Kødet hænger på en måde, der øger den naturlige nedbrydning af muskelfibrene før det bliver udbenet. Slagtekødet bliver også kølet langsomt ned for at garantere absolut mørhed i oksekødet. Ultra Tender® giver prisvindende mørt oksekød.

Varenummer: 4907201
Varenummer: 4908401
Varenummer: 4908501
Varenummer: 4908601
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.