Arbequina extra jomfruolivenolie

Arbequina extra jomfruolivenolie


Varenummer: 7621203 STK
O-Meds ekstrajomfruolivenolie af arbequinaoliven har en smuk, grønlig farve og en mild, frugtagtig aroma med noter af banan og grønne mandler. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske.  I de sidste uger af oktober får møllemesteren daglige olivenprøver fra familiens mange olivenlunde, og først når han kan smage, at olivenene er klar, bliver de høstet. Inden for 1,5 time bliver ekstrajomfruolivenolien presset ved højst 20°C og hældt på små tanke. Her bliver olien konserveret med nitrogen for at bevare kvaliteten og bliver hældt på flasker i takt med hver enkelt ordre.  O-Med producerer deres prisvindende olivenolie på et fundament af bæredygtighed, innovation og mange generationers know-how. Olivenstenene bliver fx brugt som brændsel og står for 40% af energien til møllen.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 STK/KRT
Pakkestr1 l/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.