Kalkun

En hel kalkun ser både imponerende ud og smager skønt. Den kan sagtens tåle at være festmad eller gæstemad til andre lejligheder end Thanksgiving eller højtider som Jul.

Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos kalkun. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også.

Vælger du at tilberede kalkunen hel, får du det bedste resultat, hvis du spækker brystet og drypper fuglen med kødsaft undervejs. Du kan også gøre som de franske michelinkokke og stege kalkunen, til brystet har fået nok. Vis fuglen frem for de imponerede gæster, og skær derefter lårene af og steg dem færdige for sig selv.

Vores udvalg af kalkuner spænder over franske landkalkuner, frilandskalkuner og økologiske kalkuner.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.