Kalkun

En hel kalkun ser både imponerende ud og smager skønt. Den kan sagtens tåle at være festmad eller gæstemad til andre lejligheder end Thanksgiving eller højtider som Jul.

Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos kalkun. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også.

Vælger du at tilberede kalkunen hel, får du det bedste resultat, hvis du spækker brystet og drypper fuglen med kødsaft undervejs. Du kan også gøre som de franske michelinkokke og stege kalkunen, til brystet har fået nok. Vis fuglen frem for de imponerede gæster, og skær derefter lårene af og steg dem færdige for sig selv.

Vores udvalg af kalkuner spænder over franske landkalkuner, frilandskalkuner og økologiske kalkuner.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden