Picual extra jomfruolivenolie

Picual extra jomfruolivenolie


Varenummer: 7620203 STK
O-Meds ekstrajomfruolivenolie af picualoliven er gylden og har en intens aroma med noter af nyslået græs og solmodne tomater. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer, og nogle af picualtræerne er over 100 år gamle. Det giver et lavere udbytte, men en mere intens smag. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske.  O-Med producerer deres prisvindende olivenolie på et fundament af bæredygtighed, innovation og generationers know-how. Olivenstenene bliver fx brugt som brændsel og står for 40% af energien til møllen.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 stk/krt
Pakkestr1 l/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.