Gordal oliven med sten

Gordal oliven med sten


Varenummer: 7604203 STK
Gordal oliven er kæmpe store grønne spanske oliven der er utrolig kødfulde og saftige. Olivenen har ligget i vand tilsat salt og urter og er meget velsmagende. Olivenene kan spises som de er eller udstenes og fyldes med mandler, hvidløg, peberfrugt, ansjoser mm. Olmeda Orígenes med Jusús Pelaez i spidsen er Kalus gode samarbejdspartner gennem mange år. Med Jesús har vi fundet fantastiske skinker, pølser, olivenolie og specialiteter. Prøv f.eks også de lækre marcona mandler, den aromatiske sherryeddike eller de skønne mini-stege chorizo.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr370 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.