Vildt

1. september går jagtsæsonen ind på f.eks. gråand og dådyr.
Hvad enten man går op i sundhed, dyrevelfærd eller bare lækker mad, er vildt et godt valg. Dyrene kan bevæge sig frit omkring og udfolde deres naturlige flok- og fødesøgningsadfærd i vilde omgivelser, og resultatet er magert kød med stor smag.
Kalus fugle- og dyrevildt er dyrlægekontrolleret og pakket under strenge hygiejneforhold. Du kan få dyre- og fuglevildt på frost hele året.

Læs mere om vildt her

Kalu har gennem mere end 25 år leveret kvalitetsvildt til de danske middagsborde. Fokus ligger primært på dansk vildt, men vi supplerer med dyre- og fuglevildt fra flere lande i Europa såsom Sverige, Tyskland, England, Irland og Spanien, hvor jagtsæsonerne kan være anderledes.
Læs mere om jagtsæsonerne
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.