Lam

Med rosmarin og hvidløg i middelhavsområdet; med spinat og karry i Indien; med couscous og abrikoser i Marokko; med stuvet kål og kartofler i Skandinavien; med mynte og ’mash’ i Storbritannien. Kært lam har mange tilberedningsmuligheder, for det smagrige, møre kød spiller godt sammen med næsten alt. I Kalu kan du få dansk og irsk lam, både i udskæringer og som hele dyr. Vi tilbyder også økologisk, dansk lam. Frisk, dansk lam kan være afhængigt af sæson.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.