Frilandsgås

East Anglias bølgende morænelandskab er hjemsted for Gressingham Foods’ engelske frilandsgæs. Gressingham går højt op i, at deres gæs har gode forhold. Fra de tidlige sommermåneder til ud på efteråret går frilandsgæssene fra Gressingham på store græsenge, hvor de kan nappe græsser og urter og finde skygge. Derudover bliver de også fodret med en blanding af hvede og soja med masser af vitaminer og mineraler. Gæssene tørslagtes, hvilket vil sige, at de dyppes i voks, og fjerene skrabes af. Det giver et flottere slutprodukt og bevarer gåsesmagen bedre end vådplukning.

Familiefirmaet Roldrob opdrætter de polske frilandsgæs på deres gård i den lille by Tomaszow sydvest for Warszawa. Gæssene snadrer rundt på markerne omkring gården og napper saftige græsser og urter som supplement til deres vegetabilske foder. Hvis solen eller vinden bliver for stærk, kan de søge læ og skygge i gårdens store gåsestalde. Gæssene slagtes efter 16 uger på et slagteri i nærheden af gården.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden