Kylling

Man kan spørge sig selv, hvorfor mange foretrækker frisk, fransk fjerkræ, når vi i Danmark selv producerer fjerkræ? Ganske enkelt fordi fransk fjerkræ er lækkert og smagsfuldt og har en længere levetid end mange af deres danske artsfæller og deres foder består primært af majs og korn. Fjerkræet har en meget stor kødprocent og en lav fedtprocent, så kyllingerne “krymper” ikke under stegningen.

Læs mere om kyllinger her

Alle høns i hele verden nedstammer fra gallus gallus, den vilde, røde junglefugl, man tæmmede i Indien for over 2000 år siden. Hønsekød er den form for kød, der spises af flest mennesker over hele verden. Det er nemt at avle høns, og de kan derfor holdes i egne, hvor andet kød findes i små mængder eller hvor det er for dyrt.
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.