Økologisk gås

Den danske, økologiske gås har græsset på saltholdigt græs og urter og fået masser af motion, og det giver en særligt fyldig gåsesmag og saftigt kød med en fast struktur.

Sejerø er helt fri for ræve, og det giver ro til de økologiske gæs, som går og snadrer på gården Horsekærs marker. Horsekærfolkene samarbejder også med opdrættere på andre småøer, der opdrætter efter de samme økologiske, bæredygtige metoder.

Gæssene går de første uger i opvarmede gæslingestalde, og når de er store nok, bliver de lukket ud på økologisk dyrkede græsenge og tilsåede kornmarker. Her kan de selv nappe øens saltholdige græsser, urter og korn. De sidste uger op til slagtningen får de et tilskud af korn og kraftfoder. Gæssene slagtes på forskellige tidspunkter afhængigt af størrelsen.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden