Wagyu

Fra japansk mystik til oksekød i topklasse.
Wagyu stammer oprindeligt fra Japan, da kobe kød er kød fra racen wagyu. Man kan dog kun bruge navnet kobe, hvis kødet også stammer fra den Japanske by af samme navn. Begreber som massage, øl og musik har været med til at skabe lidt mystik over dette velsmagende oksekød. Wagyu kødet er utrolig mørt samtidig med at det har en meget karakteristisk, saftig smag pga. kødets ekstreme fedtmarmorering. Kalu sælger australsk wagyu kød.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden

Læs mere om wagyu her