Wagyu

Fra japansk mystik til oksekød i topklasse.
Wagyu stammer oprindeligt fra Japan, da kobe kød er kød fra racen wagyu. Man kan dog kun bruge navnet kobe, hvis kødet også stammer fra den Japanske by af samme navn. Begreber som massage, øl og musik har været med til at skabe lidt mystik over dette velsmagende oksekød. Wagyu kødet er utrolig mørt samtidig med at det har en meget karakteristisk, saftig smag pga. kødets ekstreme fedtmarmorering. Kalu sælger australsk wagyu kød.

Læs mere om wagyu her

Køerne går ude hele året med adgang til stald i vintermånederne. Kalvene går med deres mor i min. 6 måneder. Køerne spiser græs og ensilage og det sidste ½ år inden de slagtes, bliver de også fodret med majs. Køerne er 30 mdr. (vægt: ca. 360 kg) før de bliver aflivet og slagtet. Der er ingen transporttid til slagteriet.
Dansk wagyu kød er utrolig mørt samtidig med, at det har en meget karakteristisk, saftig smag pga. kødets ekstreme fedtmarmorering. Racen er langsomt voksende og dette er også med til at give masser af smag og mørhed til kødet.
Varenummer: 6212001
Varenummer: 6214001
Varenummer: 6213101
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.