Koldpresset olivenolie Arbequina m/røg fra olivens

Koldpresset olivenolie Arbequina m/røg fra olivens


Varenummer: 7620403 STK
O-Meds rygningsproces starter med en rund og afbalanceret extra jomfruolivenolie udvundet fra Arbequina oliven. Under hele olivenhøsten tager Juande, ansvarlig for koldpresningen, dagligt prøver af oliven, så han kan bestemme den helt rette dag til at påbegynde O-Med olien. Røget olivenolie er tilsat aroma fra Arbequina olivensten. Røgen køles ned og filtreres ved 3˚C inden den bruges for at undgå forringelse. Det er kun den allerførste røg, der bruges for at opnå den mest friske aroma. Den koldpressede Arbequina olivenolie harmonerer perfekt med det lette strejf af røg. Resultatet er en harmonisk extra jomfruolivenolie med sødlige noter.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 fl/krt
Pakkestr250 ml/fl
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.