Cabernet sauvignon eddike

Cabernet sauvignon eddike


Varenummer: 7810203 STK
Cabernet Sauvignon-rødvinseddiken har en 6 % surhedsgrad og er lavet på spanske Cabernet Sauvignon-druer. Vinen lagrer 12 måneder på egetræsfade, og det giver eddiken en unik, sursød balance med en afrundet, frugtagtig smag og med tydelige fadnoter. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske. Men familien Garcia er ikke bare passionerede omkring olivenolie. Familien har også en vingård i Catalonien, hvor de producerer gourmeteddiker på spanske druer. Deres mål er at vise, at det ikke kun er den italienske balsamicoeddike, der kan gøre sig fortjent til gourmetstatus.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 stk/krt
Pakkestr0,5 l/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.