Kyllingelår, fritgående Natur & Respekt

Kyllingelår, fritgående Natur & Respekt


Varenummer: 1205801 KRT
Med Natur og Respekt-kyllingelår får du lår fra en fritgående kylling, der er produceret med respekt for dyret og respekt for forbrugeren. Lårkødet er mørt og saftigt med en fast struktur. Smagen er fyldig, men mildere end i andet fransk fritgående fjerkræ.  Natur og Respekt-kyllingens lår er kødfulde med veludviklede muskler, fordi den har spankuleret omkring i det fri. Fjerkræspecialisten SNV opdrætter og slagter Natur og Respekt-kyllingerne i Normandiet. Kyllingerne går på store græsarealer og kan søge skygge i deres kyllingehuse. I mindre flokke pikker kyllingerne efter græsfrø og fanger insekter som supplement til deres vegetabilske foder af korn og kraftfoder.  Natur og Respekt-kyllingerne er en krydsning, der forener den langsomtvoksende Label Rouge-kyllings stærke ben og sunde muskulatur med den hurtigtvoksende, konventionelle kyllings kødfylde. Resultatet er lækkert kød, der er godt både for samvittigheden og for pengepungen.  Kyllingerne slagtes efter 56 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 kg/krt
Pakkestr240-280 gr/stk - 2,5 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.