Kyllingelår, fritgående Natur & Respekt

Næringsindhold pr. 100 g
Den fritgående Natur og Respekt kylling opdrættes af den franske fjerkræsspecialist SNV. Kyllingerne opdrættes i Normandiet, Nordfrankrig, hvor kyllingerne går på store græsarealer og har dermed mulighed for at udfolde deres natulige adfærd.  Natur og Respekt-kyllingerne er en krydsning, der forener den langsomt voksende Label Rouge-kyllings stærke ben og sunde muskulatur med den hurtigt voksende, konventionelle kyllings kødfylde. Lårkødet er mørt og saftigt med en fast struktur. Smagen er fyldig, men mildere end i andet fransk fritgående fjerkræ. Kyllingen slagtes efter 56 dage. Natur og
Varenummer:1205801 KRT
DKK 567,90 pr. krt
Specifikationer
Colli
8 pk/krt
Pakkestr
250 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. land
Frankrig
Pakning
VAC
Opbevaring
KØL
Næringsindhold pr. 100 g

Ingredienser Kyllingekød, -ben og skind
Energi152 Kilokalorier / 635 Kilojoule
Fedt8,7 Gram
Heraf mættede fedtsyrer2,5 Gram
Kulhydrater0 Gram
Heraf sukkerarter0 Gram
Protein18,7 Gram
Salt0 Gram