Kylling i rød karry i wok 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
500 g kyllingebryst
1 dl hvedemel
2 spsk. jordnøddeolie
1 - 2 spsk. rød karrypasta
1 - 2 spsk. jordnøddesmør
1 rød chili
Friske kokosflager til pynt (kan udelades)
1 dl. mel
4 dl kokosmælk
1 spsk. fiskesauce
Salt og peber  

Tilberedning

Skær kyllingebryst i strimler og ryst dem med melet i en plastpose. Kødet tages op – plastposen kasseres. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, steges kyllingestykkerne gyldne i 3-4 minutter. Tag kødet op med en hulske. Rør karrypasta i resten af olien og lade det syde i 30 sekunder. Bland jordnøddesmør og kokosmælk i og rør indtil det begynder at simre, tilsæt chili og fiskesauce. Kom kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad det hele varme igennem. Smag til med peber og salt og drys evt. friske kokosflager over.  

Tilbehør

Server med løse ris.