Kyllingelår med sennepssauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
8 kyllingeoverlår
2 æg
rasp
frisk rosmarin
frisk timian
revet citronskal
olivenolie til stegning
Sauce:
1 spsk. olivenolie
1 tsk. finthakkede skalotteløg
1 spsk. dijonsennep
1 dl hvidvin
1 dl kyllingefond
evt. lidt fløde  

Tilberedning

Tag benet ud af kyllingelåret og rul det sammen. Pisk æggene sammen. Hak krydderurterne fint og bland dem i raspen sammen med revet citronskal. Panér kyllingelårene med æg og rasp og steg dem lysebrune i olivenolien på alle sider til de er gennemstegte. Klar løgene i olivenolie. Tilsæt lidt vand og lad det stå ved svag varme i 5 min. Tilsæt vinen og lad den koge ind. Tilsæt derefter dijonsennep og fortynd med suppe. Smag sovsen til og tynd den evt. med lidt fløde. Server kyllingelårene skåret ud på saucen, pyntet med små rosmarinkviste  

Tilbehør

Rå stegte kartofler eller stegt ris og grøn salat.