Poussin

Poussin


Varenummer: 3002003 STK
En poussin ligner en kylling i dukkestørrelse, men den er sin helt egen race. Den lille hønsefugl har små, buttede lår og fyldigt brystkød. Smagen minder meget om kylling, og kødet er dejligt saftigt. Poussinerne er luftkølede efter slagtning, så de skrumper ikke ind ved tilberedning. Bretagnes milde kystklima er ideelt til fjerkræopdræt, og i det bretonske køkken har man – som i resten af Frankrig – en lang og stolt tradition for at servere forskellige typer fjerkræ som festmad. Det lille familiefirma Savel er passionerede omkring Bretagnes fjerkrætradition og har specialiseret sig i opdræt af poussiner og perlehøns igennem mere end 40 år. De saftige, buttede poussiner kommer fra Savels gårde. Poussinerne fodres med 100 % vegetabilsk foder.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli16 stk/krt
Pakkestr350-400 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.