Kyllingebryst med fennikel og tomat 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 kyllingebryster med skind og vingeben
salt og peber
olivenolie
smør
2 fennikel
250 g cherrytomater
3 fed hvidløg
2 løg
chili eller 1 tsk. Piment d’Espelette
salt, peber
citron  

Tilberedning

Krydder kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem gyldne på alle sider i lidt smør og olie. Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 180 oC i 10-12 min. Skær hvidløg i tynde skiver, fennikel samt løg i strimler og halvér cherrytomaterne. Sautér løg, hvidløg og fennikel i 3 minutter i olie, tilsæt de halverede cherrytomater og sauter indtil tomaterne har afgivet lidt væske og samlet kompotten. Smag til med citronsaft, chili, salt og peber.  

Tilbehør

Server kyllingebrysterne med kompotten og kogte pillekartofler.