Økologisk lam

De økologiske danske lam hjemtages fra forskellige gårdbrug. Grantoftegård ved Ballerup og Havervadgård ved Vadehavet er to af dem, da deres filosofi og produkt handler om dyrevelfærd, økologi og kvalitet. Lammene er med til at udføre økologisk naturpleje på grønne områder i de omkringliggende kommuner. De går ude størstedelen af deres levetid og derfor opnår de en naturlig tilvækst, som giver lammekødet saft, kraft og meget høj kvalitet.

Bemærk venligst at tilgangen af økologisk lam er meget lav i maj-august. Vi kan i stedet for tilbyde lam fra andre dansk gårdbrug.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.