Økologisk lam

De økologiske danske lam hjemtages fra forskellige gårdbrug. Grantoftegård ved Ballerup og Havervadgård ved Vadehavet er to af dem, da deres filosofi og produkt handler om dyrevelfærd, økologi og kvalitet. Lammene er med til at udføre økologisk naturpleje på grønne områder i de omkringliggende kommuner. De går ude størstedelen af deres levetid og derfor opnår de en naturlig tilvækst, som giver lammekødet saft, kraft og meget høj kvalitet.

Bemærk venligst at tilgangen af økologisk lam er meget lav i maj-august. Vi kan i stedet for tilbyde lam fra andre dansk gårdbrug.

Kære kunde,

Vi beklager, men i øjeblikket har vi ingen produkter tilgængelige i denne kategori. Dette skyldes ofte sæsonmæssige variationer eller midlertidige udfordringer med lagerbeholdningen.

Hvis du er på udkig efter et specifikt produkt eller har spørgsmål om vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og kan måske finde en passende løsning eller foreslå et alternativ.

For at holde dig opdateret med de nyeste produkter, sæsonens tilbud og eksklusive nyheder fra Kalu A/S, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved hjælp af formularen herunder.

Tak for din forståelse og interesse i Kalu.

Med venlig hilsen,
Kalu


Ring til Kalu på 33 24 12 22 eller skriv på kaluordre@kaul.dk hvis du har brug for hjælp.

Tilbage til forsiden