Om Kalu

Kalu startede op som en lille virksomhed i Kødbyen med kun 2 ansatte i 1987. Import og salg var koncentreret om frisk fransk fjerkræ og foie gras. Siden har Kalu udviklet sig og er i dag specialister i fjerkræ med et stort og spændende udvalg. Kalus kerneområder har udvidet sig til at omfatte et bredt sortiment af lam, vildt og eksotisk vildt, okse- og svinekød i topklasse, charcuteri, trøfler, specialiteter, frostspecialiteter, tørvarer, olier, eddiker samt gård- og mejerioste.  

 

Desuden har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment. Kalu importerer fra hele verden og sælger videre til de bedste specialbutikker, detailbutikker, restauranter, grossister og catering grossister i Danmark. Der er ca. 25 ansatte og Kalu har sælgere i marken over hele landet til at hjælpe og vejlede alle kunder. Sælgerne er godt klædt på til opgaven og brænder alle for de gode råvarer. Kalu har et tæt og nært samarbejde med sine leverandører og har handlet med flere af dem i mange år. Kalu arbejder kun med de leverandører der går lige så meget op i kvalitet, hygiejne, smagsoplevelser og den gode historie som vi gør. De bliver jævnligt besøgt, så vi kan sætte os ind i, hvordan de producerer de forskellige varer og indsnuse stemningen og historien fra det sted, varen kommer fra.

Tilknyttet fil: File iconRead about Kalu in English (24 kB)

Kalus datterselskab eksporterer til Europa og Nordamerika. Læs pressemeddelelsen

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.