OM KALU

Kalu startede i 1987 i Kødbyen med salg af frisk foie gras og Bresse kyllinger. Siden da er den franske forbindelse og kærligheden til kvalitetsprodukter blevet styrket, så vi i dag importerer og videresælger et bredt udvalg af delikatesser og specialiteter fra primært Frankrig, Italien, Spanien og Danmark. Vores fokusområder er fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri, specialiteter og franske sæsonvarer.

Den kontinuerlige søgen efter unikke produkter af udsøgt kvalitet er en del af Kalus DNA og i dag har vi omkring 1000 varenumre fordelt på ca. 100 små og mellemstore producenter.
 
Det konstante fokus på kvalitet og smag har naturligvis en stor betydning for, hvilke producenter vi vælger at have et samarbejde med. Men heldigvis er vi så heldige, at vores producenter ser på fødevarer på samme måde som vi gør. Det betyder bl.a., at vi har skabt nogle tætte og langvarige relationer, som er baseret på en gensidig forståelse og respekt for den gode råvare og historien bag produktet.
 
Vores nøje udvalgte sortiment og ufravigelige krav til kvalitet har betydet, at Kalu i dag leverer fødevarer til nogle af Danmarks absolut bedste restauranter samt til specialbutikker, grossister og detailbutikker.

HVAD GØR KALU TIL NOGET SÆRLIGT:
  • Mere end 30 års fødevareerfaring.
  • Et bredt og dybt sortiment indenfor fransk fjerkræ, dansk lam, dansk vildt og specialiteter såsom trøfler, franske råmælksoste, sortfodsskinke, olier/eddiker og frugtpuréer.
  • Førende indenfor fersk fjerkræ, lam og vildt. 
  • Hjemtagelse af produkter 3 gange om ugen - kan hurtigt imødekomme vores kunders behov.
  • Lagerførende indenfor et bredt udvalg af specialiteter og delikatesser.
  • Levering over hele landet gennem et tæt samarbejde med førende kæder og grossister.
  • Samarbejde med mere end 100 små og mellemstore producenter.
  • Ugentlig hjemtagelse af unikke franske specialiteter fra Marché de Rungis, Paris.
 
 

Tilknyttet fil: File iconRead about Kalu in english (83 kB)Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.