Om Kalu

Kalu startede op som en lille virksomhed i Kødbyen med kun 2 ansatte i 1987. Import og salg var koncentreret om frisk fransk fjerkræ og foie gras. Siden har Kalu rejst verden rundt på jagt efter lækre, eksklusive råvarer til Danmarks bedste restauranter, specialbutikker, detailbutikker, grossister og cateringgrossister. Kalus kerneområder har udvidet sig til at omfatte et bredt sortiment af:

  • Fjerkræ herunder kategorierne: Kylling, and, perlehøne, gås og kalkun
  • Kød indenfor kategorierne: Okse- og svinekød, kanin og lam
  • Vildt og eksotisk vildt
  • Charcuteri
  • Gård- og mejerioste
  • Specialiteter som trøfler, svampe, frugtpuréer, olier- og eddiker og meget mere
Kalu har et tæt og nært samarbejde med sine leverandører og har handlet med flere af dem i mange år. Kalu arbejder kun med de leverandører der går lige så meget op i kvalitet, hygiejne, smagsoplevelser, et godt håndværk og den gode historie som vi gør. De bliver jævnligt besøgt, så vi kan sætte os ind i, hvordan de producerer de forskellige varer og indsnuse stemningen og historien fra det sted, varen kommer fra.
 
Kalu står for kompromisløs kvalitet, da vores kendskab og evner til at finde produkter i udsøgt kvalitet, er det vi er kendte for.


Tilknyttet fil: File iconRead about Kalu in english (83 kB)


Nordic Food Export

Kalus datterselskab Nordic Food Export er en virksomhed med fokus på eksport af fødevarer af høj kvalitet, og af nordisk oprindelse. Alle producenterne er håndplukket på baggrund af det gode håndværk, skandinaviske traditioner og en nordisk smag. 

Nordic Food Export's brede vifte af produkter er rettet både mod den økologiske, sundheds- og
kvalitetsbevidste forbruger, der værdsætter produkternes oprindelse og den gode historie. Nordic Food Export distribuerer til delikatesseforretninger, high-end detailhandlere og grossister til markeder i udlandet, såsom USA og Canada.


Læs mere her

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.