Insekter på menuen

Insekter på menuen


Ny bog på dansk om insekter. Vil du vide mere om insekter og selv i gang med at lave mad med insekter?


Nina Askov a.k.a. Buglady har skrevet en bog, ’Insekter på menuen –  den nye trend i Europa’.


Her fortæller Nina om insekternes indtog på de europæiske spiseborde. Udgangspunktet er Ninas personlige rejse ind i insekternes mangfoldige verden, og derfra skriver hun om de sundheds-, miljø- og klimamæssige fordele, der er forbundet med insektspisning.


Bogen er desuden en praktisk guide til, hvilke insekter man kan spise, hvor man kan købe dem og hvordan man tilbereder dem. Der er enkle opskrifter til både det salte og det søde køkken, så det bliver nemt at komme i gang for læseren.


Bogen og insekterne kan du naturligvis købe hos Kalu.




Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.