Hjemmelavet peanutbutter med Buffalo larver

Hjemmelavet peanutbutter med Buffalo larver

 


Buffalo ormene giver det perfekte crunch til peanutbutteret.


Ingredienser til et lille glas

200 g ristede, saltede peanuts
1 spsk rapsolie
150 g Buffalo orme

Tilberedning


På en bageplade beklædt med bagepapir spredes Buffalo ormene ud, så der er afstand mellem dem. Bag dem i ovnen ved 175 gr. Varmluft til de er helt tørre og sprøde. Tag dem ud og lad dem køle af. I en blender puttes peanuts og rapsolie. Blend til en glat masse og derefter blendes de ristede Buffalo larver med ganske kort. Hæld peanutbutteret på et skoldet syltetøjsglas. Opbevares i køleskabet, hvor det kan holde sig ca. 1 måned.



Opskriften er venligst udlånt af Nina Askov, a.k.a. Buglady. Se mere på buglady.dk

Fotograf: Dreaming Light Photography