Hjemmelavet peanutbutter med Buffalo larver
Hjemmelavet peanutbutter med Buffalo larver
Buffalo ormene giver det perfekte crunch til peanutbutteret.
Ingredienser til et lille glas
200 g ristede, saltede peanuts
1 spsk rapsolie
150 g Buffalo orme
Tilberedning
På en bageplade beklædt med bagepapir spredes Buffalo ormene ud, så der er afstand mellem dem. Bag dem i ovnen ved 175 gr. Varmluft til de er helt tørre og sprøde. Tag dem ud og lad dem køle af. I en blender puttes peanuts og rapsolie. Blend til en glat masse og derefter blendes de ristede Buffalo larver med ganske kort. Hæld peanutbutteret på et skoldet syltetøjsglas. Opbevares i køleskabet, hvor det kan holde sig ca. 1 måned.
Opskriften er venligst udlånt af Nina Askov, a.k.a. Buglady. Se mere på buglady.dk
Fotograf: Dreaming Light Photography