Sommermad
Godter til grillen
Der er intet som en dansk sommeraften, når vejret er godt og duften af grill breder sig fra haver og altaner.
Grill kødet og pølserne udenfor eller ovnsteg dem, hvis vejret ikke er til grill.
Grill kødet og pølserne udenfor eller ovnsteg dem, hvis vejret ikke er til grill.
Indslag til tapas eller brunch
Kombinér piquillo peberfrugter med Cecina - tørret oksekød
Gedeost med skiver af parmaskinke og fine strimler grøn asparges på grillet brød
Stege chorizo med scrambled eggs og stegte skiver ventreche
Tilbehør til sommerens salater
Sommer rimer også på sprøde grønsager fulde af smag. Her har du et par idéer til tilbehør til sommerens salater.
Nye kartofler i en skøn dressing lavet på den prisvindende Arbequina Extra Jomfruolivenolie og en god balsamico. Grønne Puy linser vendt med salatblade, edemamebønner, finthakket skalotteløg og vinaigrette.
Drinks og desserter
Bitter Sweet Symphony(R.Sorel)
Find et margaritaglas frem og ryst flg. i din shaker:
- 3 cl gin
- 2 cl Campari
- 1 cl. passionsfrugtsirup
- 3 cl. Boiron passionsfrugtpuré
- 3 cl. tranebærjuice
Filtrér og pynt med en appelsinskive.
Passionsfrugtmousse med italiensk marengs (Nicolaos Strangas)
Italiensk marengs:
- 300 gr. past. æggehvide
- 450 gr. sukker
- 180 gr. vand
Frugtmousse:
- 1 kg passion Boiron frugtpuré
- 16 gr. gelatine
- 200 gr. italiensk marengs
- 600 gr. flødeskum
Kog sukker og vand ved 133°C. Hæld de letpiskede æggehvider over. Læg gelatinen i blød i en stor skål med vand. Tag den derefter op og vrid vandet fra den. Opløs gelatinen i lidt af puréen som skal være lun. Tilsæt derefter resten af puréen. Bland det forsigtigt med den italienske marengs og slut af med at tilsætte de 600 gr. flødeskum.
Italiensk marengs:
- 300 gr. past. æggehvide
- 450 gr. sukker
- 180 gr. vand
Frugtmousse:
- 1 kg passion Boiron frugtpuré
- 16 gr. gelatine
- 200 gr. italiensk marengs
- 600 gr. flødeskum
Kog sukker og vand ved 133°C. Hæld de letpiskede æggehvider over. Læg gelatinen i blød i en stor skål med vand. Tag den derefter op og vrid vandet fra den. Opløs gelatinen i lidt af puréen som skal være lun. Tilsæt derefter resten af puréen. Bland det forsigtigt med den italienske marengs og slut af med at tilsætte de 600 gr. flødeskum.