Lammeculotte er en klassisk steg, som du kan variere i det uendelige. Vælg tilbehør efter årstiden, eller lad dig inspirere af de mange lækre lammeretter fra fremmede himmelstrøg. Lammeculotten skæres fra lammets bagparti. Det er en forholdsvis fedtholdig udskæring med masser af smag og tekstur. Man kan smage sæsonerne i det ferske, irske lammekød. De yngste sommerlam har en mild, delikat lammesmag, mens de modne efterårs- og vinterlam har en fyldigere, dybere smag. Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Lammene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Lammene slagtes, når de er mellem 4 og 12 måneder.
| .jpg) |
|
Colli | 20 kg/krt |
|
Pakkestr | 300-600 gr/stk - 4 stk/pk |
|
Opr. land | Irland |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|