Opskrifter

I opskrifterne er hovedingrediensen altid et Kalu produkt og så vidt muligt er de også anvendt som tilbehør. Så det er fjerkræ, kød, vildt, charcuteri, ost og specialiteter kombineret med sæsonens enkle råvarer.
Nogle af retterne er hurtige og forholdsvis simple at lave – og kan sagtens bruges til hverdagsmad. Andre har en lidt højere sværhedsgrad og andre hører til i slow food-afdelingen.
Kalu har siden sin start i 80’erne fået opskrifter fra forskellige superdygtige danske køkkenchefer. Andre opskrifter har vi fået fra vores mange leverandører rundt omkring i verden, men størstedelen af opskrifterne har superkokken Birgit Ottesen lavet for os hjemme i sit eget køkken.


Vælg en kategori herunder


Eller vælg blandt flere søgeord herunder:


@kaludk åbningstider adour æbleeddike affineur afhentning Agerhøne agern And andefedt andelever antal gram pr. kuvert AOC oste AOP oste appetizer arbejde hos Kalu arbejde Kødbyen arbejde med fødevarer arbequina artikel b2b bæredygtigt bayonne bayonneskinke bedste smag bellota belotta benny berberiand bergamottepuré bestille varer online bestillingsvare betaling til tiden betalingsaftale bib gourmand Bison Bocuse d'Or bogholderi bomhusets wagyu Bornholmerhane Brød buffalo orme buffet buffoloorme buggie burgere buggieboller caféer Canard Dombes Canard Excellence canette carl henrik catering catering nord cateringgrossist Charcuteri chorizo citrondressing cocktail contact information employees Kalu coordonnées aux employés Kalu Copenhagen Food Fair coulis Culotte cuquillo curry curry dish dådyr dådyr sæson dådyr udskæring Danmarks bedste restauranter dansk dansk and dansk dyrevildt dansk fjerkræ dansk opdræt dansk wagyu danske fødevarer dej til salt og sødt delikatesse delikatessebutik delikatesseforretninger delikatesser den grønne ø dessert dessertkok det kalunariske univers det salte køkken det søde køkken detail download produktkatalog dressinger drinks Due dyregryde med rødvin dyreragout dyrevelfærd Dyrevildt eddike efterårsmad efterårsret med svampe Eksotisk vildt eksotiske frugter Elsdyr engros erhvervskunde Få adgang til mere end 1000 fødevarer fakturabetaling falorni Falorni pølser FAQ fåremælksost farseret kyllingeoverlår farseret perlehønebryst farseret vagtel Fasan fasanhøne fasanhøne sæson fasankok fasankok sæson fast frugtkød faste oliven fedtfattig mad fennikel salami fillodej Filodej Fjerkræ fjervildt flashpasteuriseret fødevarer fødevarer grossist fødevarer i sæson fødevarer til storkøkkener fødevarevirksomhed foie fin foie gras foodservice forudbestilling Frank Hansen fransk fransk and fransk fjerkræ fransk tørret pølse franske delikatesser franske frilandskyllinger franske økologiske oste franske oste frilandsgås frilandsgris frilandskylling frilandskyllinger frisk struds friske trøfler fritgående fritgående lam fromager frossen struds frugtpure frugtpuré fuglevildt fuldblodswagyu fyld til filodej gårdmandsoste gårdmejeri gårdost gårdoste Gås gedemælksost glemt adgangskode glemt login glemt password GMO frit GMO frit foder Gode råd gordal gourmet gourmet food gourmet ost gourmetost gråand gråand sæson græshopper gratineret grill grillkød grillpølse grillpølser grønsagspure grønsagspuré grossister hakkekød handelsbetingelser handle hos Kalu Hare high end fødevarer hindbærpure højrebskotelet højt proteinindhold hotdog hotel hotel restaurant hurtig aftensmad hvidløgsdressing hvor køber man insekter i Danmark hvor meget kød pr. person iberisk iberisk bellotaskinke Iberisk sortfodssvin iberisk svinekød import import af fødevarer indkøbsafdeling kalu Indmad Insekter insekter til madlavning inspiration IQF frosne irma messe irsk lam is italiensk charcuteri italiensk ost italiensk pesto italiensk pølse italiensk salsa italienske delikatesser jagtsæson jagtsæsoner jakob jette jobopslag jordbærpure juleand detailhandel Juleand supermarked juleand til storkøkkener julefjerkræ til catering julefugl julefugle Kænguru kage Kalkun Kalu kundeservice Kalu nyhedsbreve kalu på messe kalu produkter kalu siden 1987 kalu varer Kanin kantiner karry karry opskrift karryret kastanjecreme Kastanjecreme med vanille ketchup køb julefjerkræ køb økologi kød kød engros køkkenchef komælksost konferencecenter konserverede trøfler kontakt kalu kontaktoplysninger Krikand Krokodille krondyr krondyr sæson Kudu Kundeservice kvalitet kvalitetscharcuteri kvalitetsfødevarer kvalitetskød kvalitetskylling kvalitetsoksekød kvalitetsost kvalitetspålæg kvalitetspølser Kylling lagervare Lam Lammebov Lammebryst Lammeculotte Lammefilet lammekød Lammekød i tern og hakket Lammekølle lammekotelet Lammekoteletter lammekrone Lammemørbrad Lammenakke og hals Lammeryg Lammesaddel lammeskank lammespyd Lammesteaks ledig stilling leverandører leverandørservice leveringsbetingelser leveringsgebyrer lille mejeri limone dressing Linser løsfrosne frugter mad og glæde madværkstedet mailadresse mailadresser mandarindressing mangopuré manzanilla marinade marinade kylling melorme michelin mild variant mineralrig mojo picón mojo suave Mons Mørbrad mørt moscatel natur og respekt naturpleje naturprodukt nem opskrift aftensmad Nets news kalu nordic food nordisk fødevare nordisk madlavning ny fødevare nye restauranter nyhed nyhed fødevare nyheder kalu nyheder nordic food export oekologi ofte stillede spørgsmål øko kød øko kylling øko ost øko salami øko skinke øko vildt økolam økologi økologisk økologisk and økologisk berberiand økologisk charcuteri økologisk fødevare økologisk gås økologisk hakkekød økologisk italiensk charcuteri økologisk kalkun økologisk kød økologisk kylling økologisk lam økologisk mad økologisk ost økologisk pålæg økologisk salami økologisk skinke økologiske fødevarer øko-oste øko-salami øko-skinke Oksekød olie eddike olivenolie olivenpasta olivensort olivensorter oliventema onlinebestilling onlinesupermarked opskrift dådyr opskrift festmad opskrift festmenu opskrift fødselsdagsmad opskrift karljohan svampe opskrift middag opskrift nytårsmenu opskrift trompetsvampe opskrifter opskrifter fjerkræ opskrifter lam opskrifter med insekter opskrifter Svinkløv Badehotel opskrifter vildt oss ost ostespecialist pålæg paprika parma påskelam passionsfrugt pata negra peberfrugtdressing Perlehøne pesto pesto genovese piment espelette pølse pølser engros pølsevogn porter house Poussin PR praktikant praktikopslag pressemeddelelse prisvindende eddike prisvindende olie privatkunde producenter produktnyhed puré til is puré til kage puré uden konserverinsmidler questch råbuk råmælksost råmælksoste råvarer remoulade Rensdyr rensdyrinderlår restaurant restauranter rettidig betaling ribeye riviera rød pølse rødes blog rosé rub til kød Sacor sæson sæson september maj sæson trøffel sæsonvare saftigt salame piccante Salami salami fra Toscana salg fra engroslager salgsafdeling salgsafdeling kalu salgsbetingelser salte køkken saucer serrano Sial sika sika sæson Sirha skinke Skinke og charcuteri skiveskårne produkter Skovdue Slagtehusgade slagtehusgade 18 slagter slagtere Snegle Sneppe sneppe sæson søde køkken SoMe sommer sommerbuk sommerret sommerretter sommertrøfler sommervildt sortfod spansk spansk charcuteri spansk eddike spansk olivenolie spansk ost spansk skinke spanske delikatesser specialforretning Specialiteter specialkøbmænd spiselige insekter sporbarhed Springbuk stærk variant stegetider stegetips striploin strudeldej Struds sugo sukkerfri sund aftensmad sund smoothie supermarked supermarkeder supper supreme supreme med skind og vingeben svejbækgaard vildt svinekød sydvestfrankrig sydvestfransk t-bone telefonnummer telefonnumre tetilla thomas tilbehør til rensdyr tilberedning lam tilberedning rensdyrkød tilmeld dig Kalu nyhedsbrev tilsat 10 % sukker tips tomahawk tørrede pølser tørret charcuteri tørret italiensk pølse tørret pølse tørsaltning toscansk salami traditionel opskrift tremælksost trends trøffel salami trøfler trois leches tuber aestivum tuber magnatum tuber melanosporum tuber uncinatum uden tilsætningsstoffer uden tvangsfodring udenlandske fødevarer udskæringer uncinatum uopfordret ansøgning vægt på fjervildt og dyrevildt Vagtel varebestilling varenummer velsmag Vibygård Vibygårdlam Vildand Vildgås Vildsvin vildsvinesalami Vildt vildt i sæson vildt om sommeren vildtgryde vildtkød vildtkød i tern opskrift vildtragout vildtsæson vintertrøfler Voksmøllarver wagyu wax mot larver webshop Zebra
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.