Unge græshopper

Unge græshopper


Varenummer: 9837023 PK
Lad dig inspirere af det asiatiske køkken, og servér sprøde græshopper vendt i sesam og teriyaki. De unge græshopper er på størrelse med store rejer og har et relativt blødt eksoskelet. De kan derfor spises hele, men de er ikke sprøde i sig selv, som man måske skulle tro. Græshopperne har et højt indhold af proteiner, essentielle aminosyrer, mineraler og flerumættede fedtsyrer. De kan opdrættes på relativt lidt plads, fordi de fra naturens side foretrækker at være tæt sammen, og de fodres udelukkende med 100% vegetabilsk, pesticidfrit foder. Når græshopperne har den rigtige størrelse, bliver de blancheret i 4 minutter, hvor de dør øjeblikkeligt ved kontakten med det 90°C varme vand. Blancheringen gør, at græshopperne er stort set sterile, og at de bevarer deres form, lækre umamismag og saftighed. Når de er kølet af, kommer de igennem en IQF-tunnel. Her bliver hver enkelt græshoppe lynfrosset, så de er nemme at arbejde med i køkkenet.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr50 gr/pk - ca. 58 stk/pk
Opr. landBelgien
PakningGASPAKKET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.