Mel af hvid trøffel

Mel af hvid trøffel


Varenummer: 8041003 STK
Trøffelsauce? Trøffelpasta? Trøffelbrød? Trøffelmelet kan bruges på mange måder, men giver altid en fyldig smag og duft af trøffel. Trøffelmelet er fintmalet hvedemel tilsat aroma fra hvide trøfler. Trøffelmel har en kraftig trøffelduft- og smag. Trøffelsamlerne gør deres for at opretholde mystikken omkring den lille, knudrede svampeknold med den eftertragtede smag. Noget kommer også af, at trøfler er notorisk svære at finde. Det kræver en trænet trøffelhund (eller -gris) og en viden om gode trøffelsteder, som ofte går i arv i familien og vogtes med ildhu. Det eneste hint er, at trøfler er en snyltesvamp, der nasser på især egetræets rødder og gerne findes i skovene i Sydeuropa.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr100 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.