Bomba ris

Bomba ris


Varenummer: 8403703 STK
Bombaris foretrækkes af kendere til paella, arróz og andre retter, hvor man vil bevare risens form og fasthed. De runde bombariskorn er meget hårde og kan suge op til 30% mere væske (og dermed smag!) end andre rissorter under kogning uden at klistre eller koge ud. Risene kommer i en dekorativ lærredspose. Olmeda Orígenes’ bombaris er en spansk rissort, der er meget eftertragtet i gourmetkredse for sine fine kogeegenskaber. Den dyrkes i Albufera de Valencia, en ferskvandslagune i valenciaområdet med et rigt økosystem. Det er næsten umuligt at koge de hårde riskorn for meget, så bombaris er også velegnede til større køkkendrift, hvor en ret skal holdes varm længere.
Vis mere
Vis mindre
Colli15 ps/krt
Pakkestr1 kg/ps
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.