Flad pancetta

Flad pancetta


Varenummer: 9609801 STK
Den flade pancetta fra Villani giver dybde og fylde til dine gryderetter, pastasovser, grønsagsretter eller den simple omelet. Den flade pancetta er fast med en god fedtmarmorering og en salt, let sødlig smag. Smagen af svinekød træder tydeligt frem, fordi pancettaen ikke er røget. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste skinker og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Den traditionelle, flade pancetta er lavet af magert svineslag, der bliver lagesaltet i 14 dage, krydret, tørret og modnet.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,25 kg/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.