Moscateleddike

Moscateleddike


Varenummer: 7811503 STK
frisk, subtil og delikat. Moscateleddiken har en 6 % surhedsgrad og er lavet af vineddike og koncentreret druemost. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske. Men familien Garcia er ikke bare passionerede omkring olivenolie. Familien har også en vingård i Catalonien, hvor de producerer gourmeteddiker på spanske druer. Deres mål er at vise, at det ikke kun er den italienske balsamicoeddike, der kan gøre sig fortjent til gourmetstatus. O-Med producerer deres lækre vineddiker ud fra to grundprincipper: den bløde syrlighedsgrad på 6%, som er en essentiel kvalitet for vineddiker, og den smagsrigdom, der kendetegner den originale vin. Jo bedre vin, desto bedre eddike.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 stk/krt
Pakkestr250 ml/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.