Fint salt i pose

Fint salt i pose


Varenummer: 9800203 STK
Fint havsalt fra Ile de Noirmoutier er med sin delikate smag det perfekte bordsalt. Fine saltkrystaller af ubehandlet havsalt med en cremehvid farve og en fin saltsmag. Ile de Noirmoutier er en lille ø ud for Frankrigs vestkyst. En tredjedel af øen er dækket af saltmarsk, og øen havde sin storhedstid i 1600- og 1700-tallet, da havsalt var en kostbar og eftertragtet handelsvare. Frem til 1970’erne faldt efterspørgslen, så der til sidst kun var 30 saltmagere tilbage – et håndværk og en lokal kultur var ved at gå tabt. I 1993 satte Aquasel sig for at bevare det gamle håndværk. I dag er der over 100 saltmagere på øen, og Fleur de Sel fra Noirmoutier regnes for noget af verdens fineste havsalt. Det fine havsalt bundfæller sig i de store saltvandsbassiner, som saltmagerne graver i marsken. Saltet bliver håndhøstet med et traditionelt træredskab og lagt til tørre i solen på bassinets kant. Det bevarer havsaltets naturlige mineraler og smagsstoffer.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr1 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.