Gråand Plukket Dansk

Gråand Plukket Dansk


Varenummer: 3601003 STK
Gråænder er klassisk vildt, der kan tilberedes på mange måder – både traditionelt og mere moderne. En gråand vejer ca. 600-900 g. Kødet er mørkt, magert og fast med en mild og delikat vildtsmag, da ænderne overvejende er vegetarer. Skindet kan ikke steges sprødt som på en tamand, og brysterne bør steges rosa. Gråænder har nemt ved at tilpasse sig, og hvert år udsættes omkring 500.000 opdrættede gråænder til jagt, så bestanden er stor, stabil og udbredt i hele landet. Jagtsæsonen for gråænder går fra 1. september til 31. december. Du kan få gråænder på frost hele året. Gråænder er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli16 stk/krt
Pakkestr700-1000 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.