Flået fasanhøne

Flået fasanhøne


Varenummer: 3702103 KRT
Fasan er indbegrebet af fuglevildt – en dejlig, mager fugl, der smager skønt med sæsonens bær, rodfrugter og svampe. Fasanhønen er lidt mindre end fasankokken, ca. 450-700 g. Den har en mildere smag end kokken med meget magert kød. Tilsæt gerne fedtstof, fx bacon eller spæk, under tilberedningen. Fasaner er et populært jagtbytte, og nogle steder bliver de fodret med korn om vinteren for at holde bestanden ved lige. Der udsættes også op mod 1 million opdrættede fasaner til jagt hvert år. Fasanhøner må skydes fra 1. oktober til 31. december, mens kokkene må skydes helt frem til 31. januar. Fuglene er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 stk/krt
Pakkestr550 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.