Assorteret dansk ostekasse 3 kg

Ostekasser i samarbejde med Ostebørsen

Kvalitet er et nøgleord for Ostebørsen. De finder ostene på små mejerier i Danmark, Frankrig, Spanien, Italien og andre europæiske lande. Ostebørsen er hele tiden på udkig efter nye muligheder, og køber hver uge ind rundt om i Europa.

Varerne ankommer om mandagen, hvor de bliver taget frem og gennemgået. Ostebørsen tilpasser sortimentet hver uge for de ser sig selv som en markedsplads, hvor de handler efter årstiden og hvad der er modent.
Bestilling og levering
Holdbarhed på de assorterede ostekasser er min. 16 dage.

Kalu får friske ostekasser leveret hver mandag morgen. Du skal bestille din ostekasse senest fredag til levering den følgende uge.

Se også den nye italienske ostekasse.Indhold


Indholdet i den danske ostekasse er meget varieret og spændende og der venter dig mange fantastiske og overraskende smagsoplevelser.


I hver ostekasse er der små skilte med beskrivelse af hver ost.

Antvorskov Håndværksost. 480 gr.
Fastost af emmentaler-typen produceret i Østvendsyssel. Osten har en mild let frugtig smag.


Sorte Gertrud 400 gr.
Moden fast blåskimmelost med sort skorpe. Smagen er kraftig med en god syre. Lagret min. 12 mdr.


ØKO Krystal ost 480 gr.
Fastost der under lagring danner saltkrystaller, deraf navnet. En utrolig velsmagende ost med let knasende saltkrystaller og noter af frugt og nødder.


ØKO Benedict Røget 350 gr.
Letrøget halvfast ost med orangebrun skorpe. Osten er af Esrom typen, som er en ost med små huller. Osten har en cremet smag med et strejf af røg.


ØKO Thyborøn Rav Ost 48+ 480 gr.
Fast, gylden ost med orange ravfarvet skorpe. Thyborøn rav ost er tilegnet Rav-Aage og hans virke som Danmarks første miljøaktivist. Mælken kommer fra køer som trives i omegnen af Thyborøn. Lagres i 14 uger.


ØKO Børsen Brie 820 gr.
Hvidskimmelost produceret på et jysk mejeri i samarbejde med Ostebørsens udviklingsafdeling. Osten har en cremet smag af hvidskimmel, som bliver mere udtalt efterhånden som osten modner.


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.