Sprængt. Langtidsstegt. Grillet. Røget. Confiteret. Braiseret. Der er mange muligheder for at lege med andelårene i køkkenet, men den helt almindelige ovnstegte version fejler nu heller ikke noget. Berberianden er generelt knapt så fed som en almindelig landand. Fuglen har kraftige, kødfulde lår, og kødet er fast og saftigt med en lækker, fyldig andesmag. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 12 stk/krt |
|
Pakkestr | 300-350 gr/stk - 1 stk/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | SKINPAKKET |
|
Opbevaring | KØL |
|
|