Ænder har været en populær spise helt fra pyramidernes tid, og de lækre, franske berberiænder gør sig ikke bare godt på julebordet, men på alle tider af året. Smag og udseende Berberianden er mør og saftig og knapt så fed som en almindelig landand. Fuglen har et fyldigt bryst, muskuløse lår og en lækker andesmag. Canarden, hannen, er lidt større end canetten. Opdrætsvilkår Berberiænderne opdrættes af den franske fjerkræspecialist SNV. Racen kommer oprindeligt fra Sydamerikas varmere klima, så ænderne har mindre fedtdepoter end almindelige tamænder, der nedstammer fra gråanden. Ænderne går i andehuse med strøelse på gulvet og bliver fodret med GMO-frit korn. De får dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørkt, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Berberiænderne tørslagtes efter 12 uger. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
| .jpg) |
|
Colli | 4 stk/krt |
|
Pakkestr | Min. 2,9 kg/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | GASPAKKET |
|
Opbevaring | KØL |
|
|