Svinemørbrad pata negra

Svinemørbrad pata negra


Varenummer: 7006701 KRT
Svinemørbraden fra det spanske sortfodssvin har en særligt lækker smag og struktur, som både gør sig godt med den klassiske svampeflødesovs og med en kraftig BBQ-marinade på grillen.  Svinemørbraden er mør og lidt mørkere i farven end almindeligt svinekød med en saftig, fyldig smag, der i efterårssæsonen får nøddeagtige undertoner, fordi grisen spiser agern.  Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen.   Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin, der slagtes i agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern).  Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr300-500 gr/stk - 3 stk/pk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.